Tiberghienweg 14 / 4567 BR Clinge (Nederland)

Onze service

Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn we experten. Sleutelen aan auto’s, dat kunnen we! Over een wagen beschikken en hem onderhouden, zou helemaal geen zorg mogen zijn. Daarom maken we bij Garage Bogaert in Clinge bij Hulst elk onderhoud en elke herstelling voor jou zo prettig mogelijk. We beschikken over een werkplaats met de meest moderne apparatuur en onze techniekers zijn op de hoogte van de laatste nieuwe evoluties. Ook na de aanschaf van je auto, ga je met het volste vertrouwen jarenlang de baan op. Jouw auto is onze grootste zorg.

Alle herstellingen en onderhoud

Garage Bogaert biedt u alles wat uw auto in zijn volledige levensloop nodig heeft: (groot) onderhoud, check-up vloeistoffen, banden, remmen, airco, uitlaat, distributie, voorbereiding keuring, technische keuring ... En dat voor alle merken!

Herstelwerk aan alle merken

Autoschade Clinge voert schadeherstel uit aan alle merken auto’s. In onze garage in Hulst beschikken we over een eigen plaatwerkerij, spuiterij en de apparatuur om deze beste technieken uit te kunnen voeren. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle facetten van schadeherstel.

Kwaliteit aan gunstige prijzen

Garage Bogaert bewijst dat kwaliteit samen kan gaan met gunstige prijzen. Wat uw auto ook nodig heeft, we gaan altijd op zoek naar wisselstukken van originele constructeurskwaliteit met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Garantie

Op alle vervangen stukken en het werk krijgt u de nodige garantie. Zo stapt u telkens met een gerust gevoel in uw wagen.

APK Keuren

U kan bij ons terecht voor uw jaarlijke APK keuring

G1
G2
G3
G4
G5
G6

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak.

BEL +31 (0)114 31 21 90

Garantie

Op alle vervangen stukken en het werk krijgt u de nodige garantie. Zo stapt u telkens met een gerust gevoel in uw wagen.


Wij verzorgen tevens uw jaarlijkse APK keuring